REZERVATI ONLINE
Sosire
Numar nopti
Adulti       CopiiALEGETI HOTELUL HEFAISTOS pentru
  • Conditii de cazare de calitate
  • Peisaje deosebite
  • Tarife accesibile
  • Numeroase mijloace de agrement
  • Personal calificat mereu la dispozitia dumneavoastra
Marca IqnetMarca Srac 90010000Marca Srac 22000
BINE ATI VENIT LA HOTEL HEFAISTOS SOVATA

Daca doriti sa petreceti un concediu in Statiunea Sovata, hotelul Hefaistos va poate oferi servicii de cazare in conditii la nivel de doua stele, o ambianta placuta si relaxanta.Hotelul Hefaistos este situat in statiunea balneoclimaterica Sovata, la o altitudine intre 475-530m , la 65 km de Targu Mures, intr-un peisaj montan deosebit in care Lacul Ursu, unicul lac helioterm din Europa, ocupa un loc de seama, dandu-i statiunii farmec si grandoare.

Conditiile de care dispune hotelul Hefaistos, serviciile de cazare si masa, personalul calificat vor face ca timpul petrecut in unitatea noastra sa devina o amintire de neuitat, imbiindu-va sa reveniti cu placere, cu colegii si prietenii dumneavoastra.

Hotelul Hefaistos este deschis pe tot timpul anului oferind servicii de cazare si masa la preturi avantajoase. Hotelul este situat intr-un cadru natural deosebit, ferit de viata tumultoasa din statiune, asigurandu-va conditii dintre cele mai bune de odihna si de tratament la bazele existente in statiune.

Capacitatea de cazare a hotelului este 150 locuri in camere duble si apartamente, cu balcon, dotate cu tv color, cu program prin cablu, baie cu dus si grup sanitar propriu, telefon.

Hotelul dispune de un restaurant propriu cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa acoperita de 20 de locuri unde veti putea servi masa intr-o atmosfera placuta - meniuri diversificate din bucataria romaneasca pentru cele mai exigente gusturi la preturi accesibile.

Sala de conferinta de 150 locuri a hotelului este ideala pentru organizarea diferitelor actiuni.

Pe langa peisajele naturale deosebite va putem oferi diferite mijloace de agrement precum: Lacul Ursu, Lacul Alunis, Salina Praid , la numai 6 km distanta de Statiunea Sovata, Pastravaria din Campul Cetatii, pasul Bucin prin care se poate ajunge la Lacul Rosu etc.

Va invitam sa consultati ofertele de cazare 2012 ale Hotelului Hefaistos Sovata si in cazul in care ati gasit ceea ce ati cautat, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu drag !


FACILITATILE HOTELULUI HEFAISTOS SOVATA

Restaurant Propriu cu Terasa Acoperita
Sala Conferinte de 150 Locuri
Bar de Zi cu 35 Locuri
Sauna
Parcare Privata
Cazare Gratuita pentru Copiii Sub 7 Ani
Spalatorie Proprie
Pat Suplimentar la Cerere
Televiziune prin Cablu
Telefon in Fiecare Camera
Gratar in Curtea Hotelului