REZERVATI ONLINE
Sosire
Numar nopti
Adulti       Copii
Tarife Cazare Hotel Hefaistos Eforie Nord Sala COnferinte Hotel Hefaistos Eforie Nord


ALEGETI HOTELUL HEFAISTOS pentru
  • Conditii de cazare de calitate
  • Peisaje deosebite
  • Tarife accesibile
  • Numeroase mijloace de agrement
  • Personal calificat mereu la dispozitia dumneavoastra
Marca Srac 90010000
BINE ATI VENIT LA HOTEL HEFAISTOS EFORIE NORD

Hotel Hefaistos Eforie Nord, prin serviciile de calitate si accesibile oferite, in conditii de doua stele, asigura o sedere placuta si relaxanta turistilor pe litoralul Marii Negre. Situat in centrul statiunii, la aproximativ 650 metri de plaja, Hotel Hefaistos se bucura de o amplasare privilegiata, fiind una dintre cele mai populare locatii de cazare din Eforie Nord, si datorita raportului calitate/pret.

Hotel Hefaistos Eforie Nord dispune de o capacitate generoasa de cazare, putand acomoda 404 persoane in sezonul de varf, in 195 camere duble si 7 apartamente spatioase, in parte complet renovate recent, la cele mai inalte standarde. Indiferent de varianta de cazare aleasa, vezi avea la dispozitie frigider in camera, TV color cu program prin cablu, balcon si grup sanitar individual, dotat cu cabina de dus.

Prin restaurantul propriu, Hotel Hefaistos ofera turistilor un meniu diversificat cu specialitati romanesti si internationale, clientii putand opta pentru pensiune completa la un pret accesibil prin bonuri valorice, disponibile la Receptia hotelului. De asemenea, Hotelul pune la dispozitia clientilor si un bar de zi si o terasa acoperita, destinatii ideale pentru zilele toride de vara.

In sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de 70 locuri, se pot organiza diverse sedinte sau seminarii.

In continuare va invitam sa consultati oferta de cazare a Hotelului Hefaistos Eforie Nord si sa va rezervati online camera sau apartamentul dorit pentru un sejur de neuitat pe litoralul romanesc. Va asteptam cu drag!
FACILITATILE HOTELULUI HEFAISTOS EFORIE NORD

Restaurant Propriu cu Terasa Acoperita
Sala Conferinte de 70 Locuri
Bar de Zi cu 35 Locuri
Terasa Acoperita
Parcare Privata
Cazare Gratuita pentru Copiii Sub 12 Ani
Pat Suplimentar la Cerere
Televiziune prin Cablu
Spalatorie Proprie