REZERVATI ONLINE
Sosire
Numar nopti
Adulti       Copii



ALEGETI HOTELUL HEFAISTOS pentru

  • Conditii de cazare de calitate
  • Peisaje deosebite
  • Tarife accesibile
  • Numeroase mijloace de agrement
  • Personal calificat mereu la dispozitia dumneavoastra
CENTRUL DE TRATAMENT

Supranumit Orasul celor 1000 de izvoare, Covasna este o statiune balneo-climaterica de rang international, fiind recomandata pentru tratarea afectiunilor cardio-vasculare. Beneficiind de un bioclimat de crutare cu efecte calmante asupra sistemului nervos central si vegetativ si bogata in aerosoli de rasini de conifere cu efect funicid, Covasna reprezinta destinatia ideala pentru tratarea starilor de stres, nevrozelor, starilor de hipersimpaticotonie si bolilor pulmonare. Prin arealul climateric, Covasna asigura un efect pozitiv asupra intregului organism.

Profitand de conditiile naturale deosebite oferite de izvoarele naturale existente in Covasna, Hotel Hefaistos Covasna pune la dispozitia clientilor o diversitate de proceduri sub indrumarea unui personal medical calificat la preturi avantajoase, oferta incluzand bai calde cu apa minerala, tratament cu aburi naturali in mofeta si parafina, electroterapie, fizicoterapie, masaj si gimnastica.

Baile calde cu apa minerala se realizeaza in apa de izvor bogata in minerale si bioxid de carbon, avand o temperatura de 30-33℃. Recomandate in cazul insuficientei cardiace, hipertensiunii arteriale, arteopatiilor periferice si venopatiilor, cardiopatiei ischemice si sindromului Raynaud, baile carbogazoase ofera numeroase efecte benefice printre care se numara vasodilatarea periferica, cresterea debitului sistolic si cardiac, reducerea frecventei pulsului si scaderea rezistentei vasculare periferice.

Tratamentul cu aburi naturali CO2 in mofeta, prin expunerea la concentratii ridicate de dioxid de carbon, are un efect benefic asupra circulatiei sangelui, fiind considerata o cura excelenta in cresterea rezistentei organismului la efort fizic cu efect vasodilatator periferic si a vaselor cerebrale si musculare, fiind recomandata in tratamentul arteopatiilor periferice, cardiopatiei istemice, hipertensiunii arteriale, venopatiilor, afectiunilor dermatologice si ale aparatului locomotor, hipertensiunii arteriale, nevrozelor si tulburarilor metabolice. Tratamentul in mofeta se face numai la recomandarea medicului, sedintele crescand in durata de la 5 la 20 minute pe durata tratamentului.