REZERVATI ONLINE
Sosire
Numar nopti
Adulti       Copii
Tarife Cazare Hotel Hefaistos Covasna Sala Conferinte Hotel Hefaistos Covasna Tratament Hotel Hefaistos Covasna


ALEGETI HOTELUL HEFAISTOS pentru
  • Conditii de cazare de calitate
  • Peisaje deosebite
  • Tarife accesibile
  • Numeroase mijloace de agrement
  • Personal calificat mereu la dispozitia dumneavoastra
BINE ATI VENIT LA HOTEL HEFAISTOS COVASNA

Hotelul Hefaistos Covasna va asteapta cu cele mai avantajoase si de calitate servicii de cazare si tratament din Covasna, regiune faimoasa pentru izvoarele minerale, cu calitati curative cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. Avand un climat subalpin placut si oferind peisaje deosebite, Covasna este locatia ideala pentru un concediu relaxant.

Deschis pe toata perioada anului, Hotel Hefaistos Covasna ofera servicii de cazare de calitate la preturi avantajoase, menite sa satisfaca orice preferinte si buget.

Hotelul Hefaistos Covasna dispune de 288 locuri de cazare la nivel de confort de doua stele, oferind turistilor optiunea de a alege intre apartamente, camere duble, precum si Suite cu 3 locuri, special concepute pentru acomodarea de familii dar si pentru prieteni care aleg hotelul nostru pentru vacanta mult visata. Indiferent de tipul de cazare pentru care optati, va veti bucura de confort sporit cat si de conditii de calitate, fiecare camera fiind dotata cu balcon, frigider, televizor cu program prin cablu si grup sanitar cu dus propriu.

De asemenea, Hotel Hefaistos Covasna prin restaurantul propriu cu caracter rustic, ofera numeroase specialitati romanesti si internationale, clientii nostri putand opta pentru pensiune completa la un pret mai mult decat accesibil. Pentru destinderea dumneavoastra, gradina de vara a hotelului ofera numeroase foisoare cu masute din lemn, precum si un gratar de care va puteti bucura oricand.

Baza proprie de tratament a Hotelului Hefaistos Covasna va pune la dispozitie numeroase proceduri sub indrumarea permanenta a unui personal medical calificat, mofeta, baile calde cu apa minerala, electroterapia si tratamentele naturale fiind numai cateva dintre procedurile de care va puteti bucura.

Sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de acomodare de 100 de persoane, este dotata cu toate echipamentele necesare diferitelor actiuni.

Pe langa peisajele naturale deosebite si atmosfera rurala neatinsa de trecerea timpului, orasul Covasna ofera multe mijoloace de agrement precum: drumetii, sky, calarie, vanatoare si pescuit.

Alegeti Hotel Hefaistos Covasna pentru o vacanta de neuitat si consultati oferta noastra de cazare pentru mai multe informatii si tarife. Rezervati online rapid si simplu.


FACILITATILE HOTELULUI HEFAISTOS COVASNA

Restaurant Propriu
Sala Conferinte de 100 Locuri
Bar de Zi cu 44 Locuri
Terasa Acoperita si Neacoperita
Gradina de Vara cu Foisoare
Gratar in Curtea Hotelului
Cazare Gratuita pentru Copiii Sub 7 Ani
Pat Suplimentar la Cerere
Televiziune prin Cablu
Spalatorie Proprie
Parcare Privata